de Witte Roos

  Praktijk voor massage en innerlijke groei

                  

                                           Zondag 10 juni 

      

        Workshop : Inwijdingen in Egypte en Sirius

                        

                       door Edith Nijhuis

                

           ( is vol- je kan nog op wachtlijst)


Als groep zullen we afreizen naar de tijd van Egypte via Sterrenpoorten en Tijdsportalen. In Egypte hebben veel mensen, m.n. de huidige lichtwerkers, voorlopers levens  gehad als priesteres, priester en Farao.

Via de poorten van Orion en Sirius, afgestemd op de Pyramiden van Gizeh zullen we als groep energetisch reizen met onze Merkabah. Je ontvangt transmissies afgestemd op het groepsenergieveld en jouw persoonlijke energie.

Tijdens de inwijdingsrituelen in Egypte zijn er regelmatig ‘fouten’ geslopen tijdens inwijdingsrituelen in sarcofagen en is er een grote machtsstrijd aanwezig geweest tussen priesters en priesteressen onderling. De lichtwerkers van Nu kunnen nog diepe wonden hebben van deze tijd. We zullen tijdens transmissie rechtzetten en helen wat geheeld mag en kan worden vanuit onze ziel en hoger zelf.

 We zullen contact maken met de energie van Isis en Osiris. In Egypte werden Isis (de vrouw) en Osiris (de man) als onafscheidelijk gezien. Uit hun liefde zou de wereld geboren zijn.


Het verhaal van het huwelijk van Isis en Osiris is een van de oudste patronen voor het Heilige Huwelijk.

Isis vertegenwoordigt dat deel van de goddelijke vrouwelijke energie dat neerdaalt vanuit het Galactisch Centrum om in het huwelijk te treden met Osiris, die de Aarde of de mannelijke energie is.

Als de Goddelijke Moeder, brengt Isis de energie of codes naar de Aarde, die aan de Aarde (Osiris) gegeven worden op het tijdstip van het huwelijk. Dit huwelijk brengt het gouden kind , Horus, voort, die het Nieuwe Tijdperk van Licht vertegenwoordigt.

De workshop wordt ondersteund door kristallen en piramides en de aanwezigheid van Lichtmeesters. De workshop gebeurt in verbinding met de energie van de Nieuwe Aarde.

Plaats: de Witte Roos, Prins Bernhardstraat 48 in Silvolde

Tijd: Vanaf 10 uur is de inloop. Om 10.30 uur starten we met de transmissies. Rondom 16.30 uur eindigen we de workshop

Kosten: Jouw bijdrage voor de workshop  121,– inclusief BTW en Inclusief koffie, thee, water, vruchtensap , lekkers en biologische soep of een salade, afhankelijk van het weer.

Aanmelden en betalen ( zie site) ,bij Edith Nijhuis, mail naar [email protected] of via haar site: www.earthcrystal.nl