de Witte Roos

  Praktijk voor massage en innerlijke groei

                         Kosmische Healing

Het is een spannende en ook prachtige tijd nu, waarin veel mensen grote transformaties doormaken. Oude patronen worden losgetrild en willen gevoeld en losgelaten worden. Dat uit zich fysiek vaak in klachten en we zijn er nu echt aan toe om de oorzaak aan te pakken. Stappen worden gezet van ego-bewustzijn naar harts-bewustzijn. Dit helpt ons om dieper contact te kunnen maken met wie we werkelijk zijn, met onze diepste essentie, ons diepste innerlijk hoger Zelf.

Massage kan dingen in beweging brengen en je weer dichter bij je lichaam en je gevoel brengen, kosmische healing gaat verder en helpt je karmische stukken, ook die zich in je lichaam hebben vastgezet, te kunnen transformeren en zo je dichter bij wie je in wezen bent te brengen, met liefdevolle hulp van mijn gidsen, engelen, verlichte Meesters, Buitenaardse genezers, natuurwezens en vele andere Lichtwezens.

Ik heb zelf mogen ervaren hoe krachtig en liefdevol zij meewerken. 

Hoe werk ik? 

Als je komt voor een kosmische healing , ga ik eerst in gesprek met je om helder te hebben wat de vraag is. Maar ook als er geen duidelijke vraag is, kan je komen voor een healing , want er gebeurt altijd datgene wat op dat moment aan de orde is, ook als je je er niet van bewust bent. Dat heb ik een tijdje geleden kunnen ervaren met een vrouw die voelde dat ze een healing wilde, maar niet wist waarom. En er kwamen zulke essentiele dingen aan bod, die haar hele leven al een belemmering waren geweest. Ook laat ik degene vaak een of meerdere kaarten trekken , wat verhelderend in beeld brengt waar de focus op mag liggen.

Dan ga je comfortabel liggen op de massagetafel, lekker warm en evt. toegedekt en als je wilt kan je kiezen voor een zacht muziekje er bij. Ik stel me open en verwelkom mijn gidsen en helpers vanuit de Lichtwereld. Ik ben het kanaal via welke zij hun liefdevolle, helende werk kunnen doen. Dan laat ik me leiden naar wat er mag gebeuren en ga ik energetisch aan het werk. Vaak krijg ik boodschappen door voor degene die ligt, er komen helende beelden, helende edelstenen zet ik ook in, soms klank, net wat er nodig is. Energetisch word er veel ontladen, kou die er altijd zat wordt voelbaar, energie kan weer gaan stromen. Wat ik merk is dat het mensen vooral weer in hun kracht zet , in contact brengt met hun liefde, hun hart, hun zachtheid en vertrouwen in het leven.

En daardoor komt er ruimte voor wie jij werkelijk bent, voor je talenten, voor wat eigenlijk wilt in dit leven!

Wie zijn die helpers dan?

Afhankelijk wat er nodig is en speelt , kunnen dat er verschillende zijn. Mijn gidsen, engelen , de laatste tijd ook meestal tot mijn grote vreugde Maria Magdalena en Jeshua (Jezus), Vrouwelijke en Mannelijke meesters van de Witte broederschap zoals Quan Yin, Maria, Kuthumi, Merlijn, aartsengelen zoals Michael, Gabriel, Raphael en Uriel. Ook mijn team van buitenaardse helpers helpt mee vanuit hun liefdevolle dimensie. Verder ook wezens die verbonden zijn met de aarde: natuurwezens, boomwezens, dolfijnen en walvissen, eenhoorns etc. Ontroerend mooi hoe graag ze willen helpen en hoeveel intense en helende ervaringen er plaats mogen vinden door samen te werken met al die liefdevolle wezens. In lichtheid en met humor wordt er heel veel opgeruimd!

Praktische informatie:

Een kosmische healing duurt een uur, met gesprek vooraf en erna anderhalf uur. Kosten zijn € 75 totaal, met een kopje thee en water plus opname.  De healing neem ik op en de opname krijg je verzonden, zodat je later nog eens de energie en de frequentie kunt oppakken en alles nog eens terug kunt horen.

Afstandshealing: Je kunt ook kiezen voor een afstandshealing , als je ver weg woont of het om de een of andere reden niet lukt om te komen. Deze duurt een half uur,we spreken dan een tijd af waarop je thuis rustig kunt gaan liggen of ontspannen zitten en waarbij ik me afstem op jou en ook samenwerk met alle liefdevolle Lichtwezens. Verrassend vaak wat er in zo'n half uur allemaal kan gebeuren! Soms trek ik ook een kaart voor je of komen er edelstenen op de massagetafel liggen die ook meewerken. Ook maak ik een opname, die je dan krijgt toegestuurd via mail of whatsapp. Deze afstandshealing kost, inclusief opname,  € 35.

Je kunt een afspraak maken door mij een mail te sturen  naar dewitteroosnu@gmail.com  of via het contactformulier op de site.