de Witte Roos

  Praktijk voor massage en innerlijke groei

       

      Workshop Natuurwezens op zaterdag 26 mei (is vol)

       of zondag 3 juni (nog 1 plek)

  

      Helpers van Moeder Aarde”

wie ondersteunt en helpt jou dit leven bij het zetten van je aardse stappen’

               

           door Marjan Tabak van “Beide benen op de grond “

Eerst iets over Marjan Tabak: Een doortastende vrouw, gevoel voor humor, groot warm hart, deskundige coach & trainer op aards en energetisch gebied, een loepzuiver medium. Dit alles combineert ze op een dusdanige manier dat zij ,maar ook jij ,met Beide benen op de grond komt/blijft staan. Frank heeft haar meegemaakt tijdens zijn Vision Quest en kan haar zeker aanbevelen!

Graag wil ze haar kennis overdragen met als doel dat jij, na de workshop, (nog) meer verbonden bent met moeder Aarde en de Natuurwezens. De Helpers van Moeder Aarde willen je laten weten dat zij jou ondersteunen en dragen tijdens je leven hier op aarde. Marjan neemt je mee deze dag en vertelt het verhaal van de Natuurwezens, reikt je tools aan om (nog) meer in contact te komen met hen en legt, daar waar mogelijk en gewenst is, verbindingen tussen jou en de natuurwereld.

Ochtendprogramma

Marjan start de ochtend met achtergrondinformatie te delen over haar samenwerking met de Natuurwezens, wat o.a. hun band is met de mensen en waarom het zo belangrijk is dat meer mensen weer in contact gebracht mogen worden met hen. Daarna zal zij voor je gaan channelen welk natuurwezen er bij jou persoonlijk aanwezig is om je te helpen op je aardse pad. Uiteraard zal er ook verteld worden waarvoor je deze hulp krijgt.

Middagprogramma

In de middag ga je leren om op eenvoudige wijze de energie van verschillende Natuurwezens te ervaren. Dit doen we op verschillende manieren.

Na deze ontmoetingen en ervaringen ontvang je een ‘Energiecadeau’ van de Natuurwezens, dit is een combinatie van healing & activatie-energie.

Mocht er tijd over zijn en het weer staat het toe, dan gaan we zeker even naar buiten toe om de natuurbewoners van de tuin te ontmoeten.

Locatie, kosten en tijden

Locatie: De workshop wordt gehouden in de sfeervolle ruimte van de Witte Roos te Silvolde. Er is volop parkeergelegenheid.

De kosten zijn € 90,= (incl. BTW) per deelnemer en dat is inclusief lesmateriaal -koffie/thee - lekkers en een goede biologische lunch(soep en salade, brood zelf meenemen i.v.m. allergieen)

Na vooruitbetaling is je aanmelding definitief. Stuur dan eerst een mail , dan krijg je de bankgegevens etc. Bij verhindering is er helaas geen restitutie mogelijk maar je mag natuurlijk wel iemand anders in jouw plaats laten gaan.

Datum: zaterdag 26 mei 2018 of zondag 3 juni (zelfde tijden)  Je bent welkom vanaf 9.30 uur, we starten om 10.00 uur en sluiten af om 16:30 uur.

De groep bestaat uit maximaal 10 deelnemers. Dus vol is vol.

Voor aanmelden of meer informatie kun je mailen naar dewitteroosnu@gmail.com of via contact op deze site.

Wil je meer weten over Marjan Tabak kijk dan op: Beide benen op de grond.