de Witte Roos - Praktijk voor innerlijke groei en massage
     Programma    de Witte Roos

Heb je interesse in een / meerdere van deze cursussen of lezingen, wil je hierover nog meer informatie of wil je je opgeven, stuur me een mailtje : dewitteroosnu@gmail.com  of via deze site.
 
 Activiteiten najaar 2014 :
 
Dit hele najaar is er de mogelijkheid een Reiki-cursus te volgen , individueel of met z'n 2-en! Meer info op aanvraag via dewitteroosnu@gmail.com  . Data stem ik af op je mogelijkheden, in 3 dagdelen. Kosten, inclusief certificaat en cursusmap € 150
 
Graancirkel-tekencursus in januari !-door Bertha Ruesink


In aansluiting op de inspirerende lezingen van Janet Ossebaard leek het mij mooi om ook iets aan te bieden waar mensen zelf mee aan de slag kunnen en de graancirkels ,hun boodschap en hun energie nog meer kunnen verinnerlijken. Ik hoorde van Bertha Ruesink dat zij hier in Hengelo een cursus in gaat geven en ik heb haar gevraagd om deze in een iets andere vorm ook bij de Witte Roos te gaan geven, voor de mensen uit deze omgeving.

Je hebt voor deze cursus geen tekenervaring nodig.

De graancirkels met hun vaak indrukwekkende vormen zijn een leuke uitdaging om te tekenen. Al tekenend en kleurend maak je verbinding met de graancirkel en zijn energie en voegt je je eigen energie toe. Zo krijgt je je eigen persoonlijke graancirkel, die voor jou helend werkt.

Tijdens de cursus gaan we iedere les een nieuwe graancirkel op het papier zetten, die u thuis verder kunt inkleuren. In de volgende les bespreken we eerst deze tekening en beginnen daarna aan de volgende. Het is fijn en leerzaam om de tekeningen met elkaar te delen en tevens inspirerend.We tekenen op 30 x 30 cm papier. Papier is aanwezig, de overige materialen kunt u beter zelf meenemen, omdat u deze thuis ook nodig heeft en zo geen kleurverschil krijgt. Er zijn wel materialen aanwezig als aanvulling.

De cursus vindt om de week plaats op dinsdagochtenden, in 2 series van 3 ochtenden. Het is aan te bevelen om de eerste serie te volgen wil je de tweede ook goed mee kunnen doen.

Data-  deel 1: 13 en 27 januari en 10 februari 2015
           deel 2: 17 en 31 maart en 14 april 2015

Kosten: Per deel € 50, voor 2 delen € 90 totaal

Plaats: de Witte Roos, Prins Bernhardstraat 48, 7064GH in Silvolde

Aanmelden: mail dewitteroosnu@gmail.com


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint