de Witte Roos - Praktijk voor innerlijke groei en massage
     Programma    de Witte Roos

Heb je interesse in een / meerdere van deze cursussen of lezingen, wil je hierover nog meer informatie of wil je je opgeven, stuur me een mailtje : dewitteroosnu@gmail.com  of via deze site.
 
 
Activiteiten winter-voorjaar 2015 :
 

- Zondag 8 maart: Van 2 tot 5 uur Film Go with le Flo en muziek

- Vrijdag 13 maart: ET-healing-experience-

- Woensdag 18 maart: Soul Body Fusion workshop

- Vrijdag 17 april: lezing Bert Janssen-de Magie van Merlijn    


Gedurende het hele jaar is er de mogelijkheid een Reiki-cursus te volgen , individueel of met z'n 2-en!
Meer info op aanvraag via dewitteroosnu@gmail.com  . Data stem ik af op je mogelijkheden, in 3 dagdelen.
Kosten, inclusief certificaat en cursusmap € 150
Zondag 8 maart: Film en muziek-Go with le Flo!

Het gaat lente worden, alles gaat weer bruisen en komt tot leven! We mogen het leven  vieren. Even niet al te serieus en  een middag samen genieten van een leuke film over de LIefde, echt een feel-good-movie en heerlijke life muziek. Kom je ook het Leven vieren?


 


De Amerikaanse Robyn Rosenkrantz en partner Michael Glover vormen samen het  duo Bright Blue Gorilla. Naast musiceren maken ze al jaren ook films, samen met een groeiende groep vrienden. Hun nieuwste productie speelt zich af in Berlijn. Het programma zal bestaan uit de film "Go with le Flo en een muzikaal gedeelte met heerlijke swingende muziek.


Plaats: de Witte Roos, Prins Bernhardstraat 48 in Silvolde

Tijd:     van 2 tot 5 uur

Kosten: € 15  ,inclusief thee, koffie en lekkers, de opbrengst gaat naar dit       enthousiaste duo. Er is gelegenheid om daarna evt. met een zelfgebracht wijntje, hapje of ander drankje nog gezellig na te genieten en na te praten.

 Graag op tijd opgeven i.v.m. beperkte ruimte, mail naar dewitteroosnu@gmail.comof via deze site of bel 0315-323764


Over Robyn Rosenkrantz en Michael Glover:

In 1990 verpatsten ze al hun bezittingen behalve hun muziekinstrumenten, kochten een vliegticket en verruilden LA voor Europa. Michael Glover en Robyn Rosenkrantz zetten het muzikale collectief Bright Blue Gorilla op, dat vanaf 2005 ook films maakt. De komende maanden toeren ze door Nederland met hun nieuwste film, Go with Le Flo.

De trans-Atlantische sprong in het duister deed het tweetal allereerst belanden in Amsterdam. 'Omdat dat de goedkoopste bestemming was', verklaart Rosenkrantz. 'We kenden maar één persoon in Nederland, een jongen in Maarssen. Bij hem konden we een nachtje blijven, maar een vriend van hem nodigde ons daarna uit om drie weken in zijn appartement te blijven. Zo is het sindsdien eigenlijk altijd gegaan. We zijn nu 25 jaar onderweg.'

Glover had als teenager al succes als drummer van The Philisteens, een band die nog optrad als voorprogramma van The Ramones. 'Maar op een gegeven moment was ik de muziekindustrie beu', vertelt hij. 'Het leven in LA is bovendien zwaar. De huur is hoog en alles is duur. Europa heeft een veel beter klimaat om met minder inkomen te overleven en toch creatief te kunnen zijn.'

Van liedjes schakelde Glover al snel over op het schrijven van toneelstukken. 'Mijn nummers zijn verhalend, een soort mini-films. Die stap was dus niet zo groot.' Hij deed wat regie-ervaring op bij theatergezelschappen en tegelijkertijd werkte hij als editor bij het MTV-programma The Osbournes. Met het prijzengeld gewonnen bij een toneelwedstrijd van het Eugene O'Neill Theater kocht het duo een goede filmcamera. In 2005 maakten ze hun eerste film, Sister Sarah’s Sky, een komedie over een 14-jarige uit een conservatief gezin die op sleeptouw wordt genomen door haar bohemien oom en tante.

De hoofdrol in die eerste film werd gespeeld door Rosenkrantz' zusje, de soundtrack gemaakt door bevriende muzikanten. Glover was de regisseur, Rosenkrantz de producent. Distributie was een kwestie van rondbellen en met een harddrive onder de arm naar theaters reizen. En die doe-het-zelffilosofie heeft Bright Blue Gorilla, zoals het collectief van samenwerkende creatievelingen zichzelf noemt, nog altijd hoog in het vaandel. Vervoer naar sets is per openbaar vervoer, voor catering en locatie worden bevriende middenstanders gevraagd. Glover: 'We opereren buiten het gebruikelijke filmsysteem. We werken met gemiddeld zo'n tweehonderd mensen aan een productie. Iedereen werkt gratis. Zodra de film iets oplevert, verdelen we de inkomsten. Deze werkwijze zorgt voor een ontspannen sfeer op de set — dat zie je ook in onze making of-clipjes.'

De 'ins and outs' van het filmmaken hebben de Amerikanen zich eigen gemaakt door het simpelweg te doen. 'We worden er iedere keer weer een beetje beter in', vindt Rosenkrantz. Glover noemt hun laatste productie, Go with Le Flo, 'filmisch ons meest geslaagde project tot nu toe'. De film werd geselecteerd voor veertien festivals wereldwijd, van Berlijn tot Jaipur. Recensenten vergelijken de stijl — door Glover getypeerd als '1930s storytelling' — met die van Ernst Lubitsch, Billy Wilder en Preston Sturges.

Cast en crew van Go with le Flo bestond uit professionals en amateurs van twintig nationaliteiten. De belangrijkste rollen in de komedie over een Franse eigenaar van een delicatessenzaak in Berlijn die op zoek is naar de liefde, worden vervuld door acteurs van het Berliner Ensemble. In het dagelijks leven zijn zij verbonden aan het prestigieuze Theater am Schiffbauerdamm, dat in 1949 werd opgezet door toneelschrijver Berrtolt Brecht en zijn vrouw. Een deel van hen zal ook spelen in de volgende film van Bright Blue Gorilla, Mr Rudolpho’s Jubilee, over een gedeprimeerde modeontwerper. 'Weer een komedie', stelt Glover. 'Maar net als de vorige films met een serieuze, dramatische ondertoon.'

De Nederlandse tournee van Bright Blue Gorilla begint op 2 oktober met een concert in Nutty Anita's Comedy Night in Amsterdam. De film wordt vertoond door het hele land, vaak in zalen buiten het gebruikelijke filmcircuit. 'We doen doorgaans een kick-off met een concert', aldus Rosenkrantz. 'Bij de filmvertoningen zijn we meestal zelf aanwezig om het publiek te vertellen hoe we de film gemaakt he


de film Go with le Flo is een heerlijke Feel good-movie, waarbij alles draait om de liefde.

 Over de film:   Florian – half Duits, half Frans – heeft in Berlijn het delicatessenwinkeltje Le Flo, dat gespecialiseerd is in salami. Als hij kennismaakt met Camille, de dochter van een Franse regisseur, is het liefde op het eerste gezicht. Hij wil haar ten huwelijk vragen, maar hij weet niet dat ze al verloofd is met een filmster. Florians beste vriendin en raadgeefster is Jenny, die een bakkerszaakje heeft even verderop in de straat.
Zij is verliefd op hem, maar ze weet niet hoe ze dat moet laten merken. Deze romantische komedie probeert uit te vinden wat echte liefde is, met heel wat verwikkelingen en plotwendingen (waarvan sommige op een Vespa). En met heel veel salami! En dat in een snappy stijl die doet denken aan de hoogtijdagen van de screwball comedies uit Hollywood.

'Go with Le Flo' is een labour of love van spelers en crewleden uit wel 20 verschillende landen. Veel van de spelers zijn verbonden aan het Bertold Brecht Theater in Berlijn. Het leek wel of heel Berlijn wilde meewerken: ontwerpers gaven hun originele kledingstukken in bruikleen en bedrijven boven prachtige locaties. Drijvende krachten waren Michael Glover en Robyn Rozenkrantz.
Vrijdag 13 maart: ET healing-experience


Wil je meer van de buitenaardsen weten en het contact met hen verdiepen?
  
Ik ben heel blij dat  Healing Centre Beyond Medicine - zie ook hun prachtige site: www.ethealing.nl - een samenkomst, een ervaringsavond komt geven  in Silvolde, waarin je de aanwezigheid van de buitenaardsen van heel dichtbij en persoonlijk kunt ervaren. Als je de laatste lezing van Janet Ossebaard hebt meegemaakt , dan heb je haar enthousiasme en eigen ervaring met ET healing kunnen horen.Dit soort avonden zijn een ontdekkingsreis, een avontuur. Waar het ons naar toe gaat leiden weten we zelf ook niet, maar dat heb je met avonturen en we maken deze avonden met elkaar !!!

Er zijn meer dan 5 miljoen beschavingen in het Universum betrokken bij ons ontwaken. Dit getal alleen al moet ons vertellen hoe belangrijk de Aarde is voor de kosmos! Er zijn velen, die vragen of onze Ster Broeders en Zusters naar de aarde kunnen komen en hun aanwezigheid bekend willen maken. Deze oproep werd en wordt steeds gehonoreerd. Onze sterrenfamilie wacht om zich opnieuw te kunnen verbinden met ons.
 
De buitenaardsen hebben groot respect voor onze vrije wil en daarom willen zij dat wij hen vragen, uitnodigen en hen toestaan om ons te helpen. Een prachtige manier om deze verbinding te maken, om hen te voelen en te ervaren is om samen te komen in een groep en hen uit te nodigen onder begeleiding van ervaren ET-healers.
Het is een van de drijfveren van Healing Centre Beyond Medicine om mensen de gelegenheid te bieden om hun liefdevolle energie te ervaren en mensen helpen contact te maken met onze kosmische vrienden, onder andere via lezingen en workshops.                                   
   Jaqueline Fiolet                                      Philip Fiolet                         Manon van den Boorn


Tijdens deze evenementen bieden zij informatie over de buitenaardsen, niet alleen om de geest tevreden te stellen, maar vooral om te kunnen begrijpen wat er zoal ervaren kan worden, wat er gebeurt tijdens de sessies. Een van de belangrijkste redenen waarom mensen soms moeite kunnen hebben om hun aanwezigheid te ervaren zijn de blokkades in het geloofssysteem. Overtuiging en twijfel kunnen zo sterk zijn dat een volledige ervaring onmogelijk wordt. We creëren onze werkelijkheid met onze gedachten: als we geloven dat het niet mogelijk is om de buitenaardsen te voelen of te zien, dan wordt dat ook onze werkelijkheid. Als we sterk genoeg twijfelen, is het een onzekere, vage ervaring wat we krij


Tijdens deze Experience kun je vragen stellen aan onze gidsen die meer de diepte ingaan. Zowel persoonlijke vragen zijn toegestaan als meer algemene vragen en je kunt de vragen zowel met de groep delen als voor jezelf houden en stellen door middel van focus en intentie.

De ET's pakken het op, hoe dan ook!
De belangrijkste focus tijdens deze sessies ligt op het dieper ervaren van hun aanwezigheid door middel van channelling, groepshealing en - als de tijd het toelaat - mogelijk één of twee kortere, individuele healing sessies voor de groep. Natuurlijk is de individuele healing sessie volledig op vrijwillige basis en er zullen in zo'n korte sessie geen ernstige klachten worden behandeld. Het doel is namelijk vooral het ervaren van een individuele sessie en het voelen van de energie die door de ET's wordt gebruikt.

Deze avond vindt plaats in centrum de Witte Roos in Silvolde en de entree bedraagt 15,-- euro.

Wil je samen met ons op reis in dit buitenaardse avontuur, geef je dan wel van te voren even op. We willen de groep niet al te groot maken (maximaal 35 personen) en vol is vol !

Plaats: de Witte Roos, Prins Bernhardstraat 48 in Silvolde

Datum en tijd: Vrijdag 13 maart van 19.30  uur tot 22.00 uur.

Kosten : € 15 , inclusief consumptie

Opgave: mail naar dewitteroosnu@gmail.com

Woensdag 18 maart: Soul Body Fusion workshop

Soul Body Fusion® is een energetische techniek die is ontwikkeld door het medium Jonette Crowley uit de VS.
Het door haar geschreven boek over deze techniek is al in 10 talen verkrijgbaar, de Nederlandse vertaling is in 2012 verschenen.
Wereldwijd worden er dag-workshops gegeven in deze techniek.

Zelf heb ik onlangs deze workshop gevolgd en ben er heel enthousiast over!
Zoals de naam al zegt , werk je aan het versterken van de verbinding tussen Ziel/ Hoger Zelf en lichaam zodat het lichaam zich heeft afgestemd op de hogere frequenties van de Ziel. Hierdoor ben je beter in staat om datgene te doen waar je voor gekomen bent op aarde, je zielsmissie.

Het is een prachtige en uiterst eenvoudige methode , die je in alle situaties in je leven kunt gebruiken om afgestemd te blijven op je Ziel. Eenvoud is de kenmerk
van het Ware en dat is bij de Soul Body Fusion heel duidelijk. Geen zweverig gedoe, maar praktisch toepasbaar.

De techniek is toepasbaar op volwassenen, kinderen en dieren en heeft positieve effecten op spiritueel, mentaal, emotioneel én fysiek niveau.
 


Gecertificeerd Soul Body Fusion® leraar Arno van Dijk heeft de techniek doorontwikkeld zodat je je hem elke dag praktisch kunt gebruiken om je krachtiger, blijer en gelukkiger te voelen.

Op http://www.urpichai.nl/soul-body-fusion-ervaringen-en-mogelijke-effecten/ kun je ervaringen lezen van mensen met Soul Body Fusion®.

Voor meer info over Arno kun je terecht op zijn site: www.urpichai.nl
 Tijdens de 1-daagse workshop wordt je opgeleid tot Soul Body Fusion® practitioner en de workshop is inclusief het internationaal erkende Soul Body Fusion practitioner certificaat. Je kunt Soul Body Fusion uitstekend gebruiken voor je eigen ontwikkeling, om je leven te verbeteren en/of om het leven van anderen te verbeteren.

In de workshop:

- Ontvang je een Soul Body Fusion® sessie waarbij
je Hogere Zelf meer met je lichaam wordt verbonden en ervaar je zelf de transformerende werking.

- Leer je om direct na de workshop Soul Body Fusion® sessies te geven aan anderen. (volwassenen, kinderen en dieren) Dit kunnen ook cliënten zijn als je een praktijk hebt.

Met een Soul Body Fusion® sessie versterk je de verbinding tussen lichaam en hoger zelf (vaak ziel genoemd) en dit geeft indrukwekkende resultaten.

- Leer je de himalaya hart-activatie om je hart chakra te activeren
- Leer je een krachtige manier van aarden: kosmische aarding
- Krijg je een DNA activatie om een hoger bewustzijnsniveau vast te kunnen houden.

Effecten die deelnemers melden na het volgen van de opleiding tot Soul Body Fusion® practitioner
- Snelle spirituele groei
- Meer energie                                                                  
- Meer zelfvertrouwen
- Blijer
- Gelukkiger
- Meer in je kracht staan
- Gezonder
- Paranormale gaven worden sterker of ontwaken
- Beter grenzen aan kunnen geven
- Helemaal in je lichaam zijn
- Kosmisch geaard zijn
- Geactiveerd hartchakra

Plaats: de Witte Roos, Prins Bernhardstraat 48 in Silvolde

Dag en tijd: woensdag 18 maart van 10 tot 17.00 uur .

Opgave via de mail: dewitteroosnu@gmail.com

Bijdrage voor de workshop:

€ 95,- incl. btw voor sociale minima en studenten
€ 121,- incl. btw voor particulieren (kwitantie zonder btw)
€ 121,- excl. btw voor zakelijke deelname (factuur met btw)

 Mooi gebaar: 10% van de opbrengst, ook van de boeken e.d. gaat naar de stichting Rafaela van Edith en Hein Wiersma-Arts voor hun dierenopvang.

Als bedrijf kun je gratis een vermelding krijgen op de
www.urpichai.nl website en wordt je vermelding op de nationale website geregeld.
Vrijdag 17 april:

Lezing Bert Janssen-de Magie van Merlijn


De grote tovenaar en magiër Merlijn, was in staat tussen de werelden te reizen. Naar het verleden en naar de toekomst. Maar hij was niet de enige. Na hem kwamen vele anderen die hier ook toe in staat waren.

Laat je meevoeren op de woelige baren van een verhaal verteld door Bert Janssen, waarin hij zal laten zien dat we allemaal in staat zijn tot hetgeen Merlijn kon.Een intens verhaal waarin het verleden en de toekomst samensmelten in het nu.

 Een verhaal over Merlijn de magiër. Over Avalon en Glastonbury. 
Over graancirkels, portals en doorways. Over toevalligheden en synchroniciteiten. 
Over wat we altijd al konden, maar ons nu pas realiseren.


   
Over Bert Janssen:

Bert houdt zich al sinds 1994 bezig met het graancirkelfenomeen. In zijn zoektocht naar de oorsprong en betekenis hiervan kwam hij in aanraking met vele verwante fenomenen. Hij vat deze fenomenen samen met de term “The Otherworld”.

 Volgens Bert is deze otherworld heel dichtbij en kunnen we er ook gemakkelijk bij. Alleen is de mensheid zich daar nog onvoldoende van bewust en is de kennis over hoe er te komen in de vergetelheid geraakt.Bert Janssen geeft aan weerszijden van de Atlantische Oceaan lezingen over zijn ervaringen met The Otherworld. Daarnaast is hij trainer in de techniek van Remote Viewing en organiseert hij Magische en Mystieke reizen naar Zuid Engeland. Maar Bert is vooral avonturier.

In zijn lezingen verwerkt hij zijn avonturen waardoor hij steeds een ander boeiend verhaal heeft. Deze manier van leven bracht hem op vele tot de verbeelding sprekende plaatsen zoals Sedona, Mexico City, San Francisco, Wiltshire etc. Daarnaast heeft hij in zijn omzwervingen vele bijzondere mensen ontmoet zoals Whitley Strieber, Travis Walton, dr Joe Dispenza, Erich von Däniken en vele anderen.

Datum en tijd: Vrijdag 17 april van 20.00 uur tot 22.30 uur

Plaats: let op! Zaal van Willem Tell, Kerkenstraat 17 in Silvolde

Kosten: € 15, inclusief een consumptie

Opgave: via de mail dewitteroosnu@gmail.com of via het formulier op deze site of bel Willy ter Berg tel. 0315-323764


Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint