de Witte Roos - Praktijk voor innerlijke groei en massage
     Programma    de Witte Roos

Heb je interesse in een / meerdere van deze cursussen of lezingen, wil je hierover nog meer informatie of wil je je opgeven, stuur me een mailtje : dewitteroosnu@gmail.com  of via deze site.
 
 Activiteiten zomer en najaar 2014 :
 
Deze hele zomer is er de mogelijkheid een Reiki-cursus te volgen , individueel of met z'n 2-en! Meer info op aanvraag via dewitteroosnu@gmail.com  . Data stem ik af op je mogelijkheden, in 3 dagdelen. Kosten, inclusief certificaat en cursusmap € 150
Zaterdag 4 oktober- Introductie workshop: Maya wijsheid als kompas


  • Wie ben ik?
  • Waar sta ik?                                                   
  • Waar wil ik heen?
  • Hoe kom ik daar?
     
Soms heb je een vraag waarvan je weet dat je het antwoord van binnen wel hebt, maar je kunt er niet direct bij. De doorbraak komt als iets of iemand je laat zien hoe verrassend dichtbij en eenvoudig de antwoorden kunnen zijn. Tijdens deze workshop maak je kennis met de Tzolkin kalender van de Maya’s als kompas voor groei en creatie.

Voor wie?

Deze workshop is zowel voor beginners als gevorderden die kennis willen maken met Maya wijsheid als praktisch hulpmiddel om direct toegang te krijgen tot de antwoorden in jezelf. 

Inhoud

De Tzolkin is de heilige kalender van de oude Maya indianen en is nog steeds actief. Elke dag is er een andere kwaliteit om te creëren: vorm te geven aan projecten, plannen en wensen. Maak je er gebruik van, dan stem je af op een natuurlijke creatiecyclus en krijg je meer en meer schijnbare toevalligheden op je pad.
In deze workshop van een halve dag ervaar je hoe je de Tzolkin kalender kan inzetten om jouw weg in het leven te vinden. Aan de hand van verschillende oefeningen ontdek en beleef je:
  • de scheppende kwaliteiten en creatiekracht van de Tzolkin kalender.
  • de energie van jouw persoonlijkheid, je drijfveren en je moeiteloze zelf.
  • de toepassing van de Tzolkin als kompas voor groei en creatie.


Je ontvangt ter voorbereiding gratis je persoonlijke Maya wijsheid creatieprofiel. Tijdens de workshop gaan we er direct mee aan de slag.
Praktisch
Het is aan te raden het boek ‘Maya wijsheid voor je levenspad’ voor de workshop alvast te lezen. Deze kun je in de webshop van Elvira van Rijn bestellen.   

                                                   
Datum:4 oktober

Tijd:13.30-17.00
Locatie:Silvolde, de Witte Roos
Kosten:45,41 exclusief BTW

Aanmelden alleen via de website van Elvira van Rijn: www.mayawijsheid.nl

 

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint