de Witte Roos - Praktijk voor innerlijke groei en massage
     Programma    de Witte Roos

Heb je interesse in een / meerdere van deze cursussen of lezingen, wil je hierover nog meer informatie of wil je je opgeven, stuur me een mailtje : dewitteroosnu@gmail.com  of via deze site.
 
 
Activiteiten voorjaar 2015 

- Zaterdag 30 mei: workshop Mandala weven-13.00 tot 17.00 uur

- Vrijdag 19 juni: Contact met Natuurwezens door Ineke Dane  

Vrijdag 3 juli:ET Healing Experience


Gedurende het hele jaar is er de mogelijkheid een Reiki-cursus te volgen , individueel of met z'n 2-en!
Meer info op aanvraag via dewitteroosnu@gmail.com  . Data stem ik af op je mogelijkheden, in 3 dagdelen.
Kosten, inclusief certificaat en cursusmap € 150
Zaterdag 30 mei: Een unieke workshop!

Workshop  mandala weven- door Jolanda van Tuijl


Deze workshop is vol, je kunt je evt. aanmelden voor in het najaar.
 

 Jolanda van Tuyl is een kunstenares in mandala weven. Zij maakt de prachtigste creaties.
Mandala Weaving Art is een eeuwenoude kunstvorm waarbij met garens op een houten frame geometrische vormen geweven worden. Deze mandala’s brengen eenheid en balans in een ruimte. De creaties worden intuïtief geweven door Jolanda van Tuijl. Zij maakt in opdracht persoonlijk afgestemde muurdecoraties die in elke kleur en afmeting besteld kunnen worden.
 Daarnaast geeft zij vol passie workshops aan verschillende doelgroepen door heel Nederland en is het boek  “Mandala Weaving Art” van haar hand verschenen. Haar werk is regelmatig te bezichtigen op exposities en op beurzen. Zie ook haar site: www.lightweaver.nl  
 
Lijkt het je leuk om zelf een eigen mandala te maken? Heerlijk meditatief met kleur en vorm bezig te zijn in een gezellige ambiance?

Kom dan gezellig mee doen met deze workshop. Je leert in een middag de basistechnieken om een mandala te weven. In een ontspannen sfeer gaan we een 8-zijdige mandala maken van ongeveer 35 cm.

Doordat we  technieken door elkaar gaan gebruiken maakt iedereen een uniek kunstwerk. Dit in combinatie met vele kleuren garen zorgt voor oneindigheid aan variatie en mogelijkheden. Er  ontstaan vanzelf prachtige patronen en vormen.. De geometrie zorgt voor balans en evenwicht. Na deze workshop  ben je in staat om thuis nog vele verschillende mandala’s te maken.

Doordat we vanuit het centrum beginnen te werken is het op ieder moment verrassend hoe een mandala er uit komt te zien. Telkens als we met een nieuwe kleur of vorm beginnen, verandert je creatie totaal van uiterlijk.


Datum en tijd: Zaterdag 30 mei van 13.00 uur tot 17.00 uur

Plaats: de Witte Roos, Prins Bernhardstraat 48 in Silvolde

Kosten:€ 60, inclusief materiaalkosten , consumpties en lekkers

Opgave:  kan via dewitteroosnu@gmail.com  of via Jolanda, zie haar site.Vrijdag 19 juni : interactieve avond over               natuurwezens

Door Ineke Dane, energetisch coach.

Al eeuwenlang leven er verhalen en sprookjes over natuurwezens, wezens die verbonden zijn met de 5 elementen en met moeder aarde en haar prachtige natuur. Men kon vaak in oude tijden deze wezens nog helderziend waarnemen en mensen hadden ook direct contact met hen en werkten ook samen.
De natuurwezens vervullen hun eigen , dienstbare taak voor het geheel , zodat bijv. planten en bomen kunnen groeien, waterbronnen leven kunnen schenken etc.

Zij zijn dus energetisch werkzaam via hun eigen element, bijv. wat wij dwergen of aardmannen noemen zijn werkzaam in het element aarde en de elfen in het luchtelement.
                                                                                               
  In de moderne tijd heeft de mensheid zich sterk van de natuur afgekeerd en dus is de verbinding met de natuurwezens er meestal ook niet meer. Hun belangrijke werk wordt niet meer gezien en erkend en er wordt ook niet echt samengewerkt. Waar er wel in liefde wordt samengewerkt, ontstaan prachtige wonderen , zoals in Findhorn in Schotland waar met de Deva's van de planten werd samengewerkt en er enorme planten konden groeien op kale, onvruchtbare grond.

In deze tijd , waar we naar eenheid toegroeien in onszelf en met alle wezens om ons heen, is het van belang dat we ook weer met hen kunnen samenwerken ten dienste van het grote geheel.


Om  met elkaar in gesprek te raken over de natuurwezens en er meer contact mee te gaan krijgen, geeft Ineke een informatieve- en interactieve avond bij “De Witte Roos” in Silvolde. Zelf zegt ze hierover:

“Op bijzondere wijze ben ik in aanraking gekomen met natuurwezens. Ook wel elementalen genoemd.
Mij is duidelijk geworden waarom het van belang is voor de mens om ons bewust te zijn van deze wezens en wat we voor elkaar kunnen betekenen.”


 
Vanuit een nuchtere, met beide benen op de grond houding vertelt ze over haar contact met de natuurwezens om vervolgens de aanwezigen de gelegenheid te geven eigen ervaringen te delen en meningen te geven. Er is nooit één waarheid. We kunnen er verschillende delen.

 
In de mooie en energetisch krachtige tuin zullen we, als het weer het toelaat,  de afsluitende meditatie doen, waarbij je in de gelegenheid gesteld wordt om evt. natuurwezens waar te nemen,

Weet je van harte welkom.


Datum: vrijdag 19 juni van 20.00 uur tot 22.00 uur

Plaats: de Witte Roos, Prins Bernhardstraat 48 in Silvolde

Kosten: Waardering in geld achteraf, voor de spreekster en koffie, thee en lekkers


 

Vrijdag 3 juli: ET healing-experience !

Wil je meer van de buitenaardsen weten en het contact met hen verdiepen?  Ik ben heel blij dat  Healing Centre Beyond Medicine - zie ook hun prachtige site: www.ethealing.nl - weer een samenkomst, een ervaringsavond komt geven  in Silvolde, waarin je de aanwezigheid van de buitenaardsen van heel dichtbij en persoonlijk kunt ervaren. De vorige avond was een hele bijzondere avond en een groot succes. Als je de laatste lezing van Janet Ossebaard hebt meegemaakt , dan heb je haar enthousiasme en eigen ervaring met ET healing kunnen horen.


Dit soort avonden zijn een ontdekkingsreis, een avontuur. Waar het ons naar toe gaat leiden weten we zelf ook niet, maar dat heb je met avonturen en we maken deze avonden met elkaar !!!
Er zijn meer dan 5 miljoen beschavingen in het Universum betrokken bij ons ontwaken. Dit getal alleen al moet ons vertellen hoe belangrijk de Aarde is voor de kosmos! Er zijn velen, die vragen of onze Ster Broeders en Zusters naar de aarde kunnen komen en hun aanwezigheid bekend willen maken. Deze oproep werd en wordt steeds gehonoreerd. Onze sterrenfamilie wacht om zich opnieuw te kunnen verbinden met ons.
 De buitenaardsen hebben groot respect voor onze vrije wil en daarom willen zij dat wij hen vragen, uitnodigen en hen toestaan om ons te helpen. Een prachtige manier om deze verbinding te maken, om hen te voelen en te ervaren is om samen te komen in een groep en hen uit te nodigen onder begeleiding van ervaren ET-healers.Het is een van de drijfveren van Healing Centre Beyond Medicine om mensen de gelegenheid te bieden om hun liefdevolle energie te ervaren en mensen helpen contact te maken met onze kosmische vrienden, onder andere via lezingen en workshops.


Tijdens deze evenementen bieden zij informatie over de buitenaardsen, niet alleen om de geest tevreden te stellen, maar vooral om te kunnen begrijpen wat er zoal ervaren kan worden, wat er gebeurt tijdens de sessies.


Tijdens deze Experience kun je vragen stellen aan onze gidsen die meer de diepte ingaan. Zowel persoonlijke vragen zijn toegestaan als meer algemene vragen en je kunt de vragen zowel met de groep delen als voor jezelf houden en stellen door middel van focus en intentie.
De ET's pakken het op, hoe dan ook!De belangrijkste focus tijdens deze sessies ligt op het dieper ervaren van hun aanwezigheid door middel van channelling, groepshealing en - als de tijd het toelaat - mogelijk één of twee kortere, individuele healing sessies voor de groep. Natuurlijk is de individuele healing sessie volledig op vrijwillige basis en er zullen in zo'n korte sessie geen ernstige klachten worden behandeld. Het doel is namelijk vooral het ervaren van een individuele sessie en het voelen van de energie die door de ET's wordt gebruikt.

Deze avond vindt plaats in centrum de Witte Roos in Silvolde en de entree bedraagt 15,-- euro.
Wil je samen met ons op reis in dit buitenaardse avontuur, geef je dan wel van te voren even op. We willen de groep niet al te groot maken (maximaal 35 personen) en vol is vol !

Plaats: de Witte Roos, Prins Bernhardstraat 48 in Silvolde

Datum en tijd: Vrijdag 3 juli van 19.30  uur tot 22.00 uur.

Kosten : € 15 , inclusief consumptie

Opgave: mail naar dewitteroosnu@gmail.com

Op zaterdag 19 september zal er een workshop van E.T.healing van een hele dag zijn bij de Witte Roos, meer info volgt later of kijk alvast op www.ethealing.nl
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint