de Witte Roos - Praktijk voor innerlijke groei en massage
     Programma    de Witte Roos

Heb je interesse in een / meerdere van deze cursussen of lezingen, wil je hierover nog meer informatie of wil je je opgeven, stuur me een mailtje : dewitteroosnu@gmail.com  of via deze site.
 
 Activiteiten najaar 2014 :
 
Dit hele najaar is er de mogelijkheid een Reiki-cursus te volgen , individueel of met z'n 2-en! Meer info op aanvraag via dewitteroosnu@gmail.com  . Data stem ik af op je mogelijkheden, in 3 dagdelen. Kosten, inclusief certificaat en cursusmap € 150
Zaterdag 4 oktober- Introductie workshop: Maya wijsheid als kompas


  • Wie ben ik?
  • Waar sta ik?                                                   
  • Waar wil ik heen?
  • Hoe kom ik daar?
     
Soms heb je een vraag waarvan je weet dat je het antwoord van binnen wel hebt, maar je kunt er niet direct bij. De doorbraak komt als iets of iemand je laat zien hoe verrassend dichtbij en eenvoudig de antwoorden kunnen zijn. Tijdens deze workshop maak je kennis met de Tzolkin kalender van de Maya’s als kompas voor groei en creatie.

Voor wie?

Deze workshop is zowel voor beginners als gevorderden die kennis willen maken met Maya wijsheid als praktisch hulpmiddel om direct toegang te krijgen tot de antwoorden in jezelf. 

Inhoud

De Tzolkin is de heilige kalender van de oude Maya indianen en is nog steeds actief. Elke dag is er een andere kwaliteit om te creëren: vorm te geven aan projecten, plannen en wensen. Maak je er gebruik van, dan stem je af op een natuurlijke creatiecyclus en krijg je meer en meer schijnbare toevalligheden op je pad.
In deze workshop van een halve dag ervaar je hoe je de Tzolkin kalender kan inzetten om jouw weg in het leven te vinden. Aan de hand van verschillende oefeningen ontdek en beleef je:
  • de scheppende kwaliteiten en creatiekracht van de Tzolkin kalender.
  • de energie van jouw persoonlijkheid, je drijfveren en je moeiteloze zelf.
  • de toepassing van de Tzolkin als kompas voor groei en creatie.


Je ontvangt ter voorbereiding gratis je persoonlijke Maya wijsheid creatieprofiel. Tijdens de workshop gaan we er direct mee aan de slag.
Praktisch
Het is aan te raden het boek ‘Maya wijsheid voor je levenspad’ voor de workshop alvast te lezen. Deze kun je in de webshop van Elvira van Rijn bestellen.   

                                                   
Datum: zaterdag 4 oktober

Tijd:13.30-17.00
Locatie:Silvolde, de Witte Roos
Kosten:45,41 exclusief BTW

Aanmelden alleen via de website van Elvira van Rijn: www.mayawijsheid.nl

 Vrijdag 17 oktober:

Lezing: In de Ontmoeting met Dolfijnen en Walvissen

 door Maggie Tahalele

 
Dolfijnen en walvissen behoren tot de Cetaceanen, onze zielenvrienden uit de oceaan. Het zijn hoog intelligente wezens die afkomstig zijn van een andere sterrenplaneet. Ze zijn te herkennen aan hun horizontale staartvinnen.

 Dolfijnen en walvissen zijn record keepers, hoeders van de geschiedenis van planeet Aarde. Zij beschikken over kosmische telepathische communicatie tussen Aarde en ons Melkwegstelsel en behoren tot een van de oudste energieën van de Aarde. Zij leggen energetische contacten  met mensen om ons te herinneren aan onze relaties en samenwerking uit lang vervlogen tijden.

 Veel mensen voelen zich aangetrokken tot dolfijnen en walvissen uit onbewuste herkenning of  herinneringen. In de huidige tijd hoor ik veel meer ervaringen van mensen die energetische verschijningen hebben van  dolfijnen of een walvis, dit betekent veelal een ‘roep of uitnodiging’ tot samenwerken. Feit is dat men bij dolfijnen en walvissen veelal een kinderlijke blijheid, plezier, onvoorwaardelijke liefde en dankbaarheid kan ervaren die ,binnen in jezelf ontvouwt, blijvend herinnerd wordt . De walvissen brengen je meer in je innerlijke aarding, indalend in je onderlijf -het Thuiskomen in Jezelf.

 

 Een stukje over hoe dit contact plaatsvindt bij Maggie:

“Het is nacht 2e Paasdag. Plots schiet ik overeind door een ondragelijke pijn in mijn gezicht. Door de pijn en in het donker zie ik een oog verschijnen. Het is een walvis oog. Ik stem mij af op deze verschijning en weet direct dat zij bezig zijn met het activeren van mij hoofdchakra’s. Maanden later werd mij door een vriendin een reis aangeboden om met dolfijnen te zwemmen. Ik had uiteraard ‘ja’ geantwoord. In oktober 2007 begon mijn eerste ontmoeting met vrije dolfijnen en pilot whales in het Atlantische Oceaan.

Voor mijn vertrek werd ik door een vriendin naar het Dolfinarium gebracht om vast in de sfeer van de dolfijnen te komen. Bij deze dolfijnen heb ik mijn eerste inwijding ontvangen waardoor innerlijke kanalen in mij zijn geopend en de energetische samenwerking is geactiveerd."


Tijdens deze lezing met prachtige beelden neemt Maggie  je mee ,met momenten van meditatie en ‘stilte’, in haar oceanische inwijdingen in de ontmoetingen met de dolfijnen en walvissen in de Atlantische- en Stille Oceaan. Daarna is er gelegenheid om de ervaringen met elkaar te delen.”
 
Voel je Welkom in deze ontmoeting en samenwerking.!

Datum: Vrijdag 17 oktober van 20.00 uur tot 22.00 uur
Plaats: vindt elders plaats in de omgeving ,wordt nog bekend
Kosten: € 15 , inclusief koffie/ thee en wat lekkers
Opgeven via de mail: dewitteroosnu@gmail.com of via het formulier op deze site.

Vrijdag 14 november: lezing GRAANCIRKELS 2014 - DE DOORBRAAK 

door Janet Ossebaard


Janet Ossebaard is al een aantal jaren te gast bij de Witte Roos, met haar zeer inspirerende en boeiende verhalen over graancirkels en haar prachtige beelden van de graancirkels. Wij zijn dan ook heel blij dat ze in november weer deze kant op komt!

2014 was een bijzonder en vernieuwend graancirkeljaar. Er waren minder formaties dan in voorgaande jaren en soms waren ze simpel, maar net zo krachtig in energie.Er waren ook hele grote en indrukwekkende. Ook in Nederland waren er weer gras-en graancirkels in overvloed.  En toch was 2014 een doorbraak in het graancirkelgebeuren!
Hier een paar bijzonder mooie voorbeelden:
Het hoe en waarom laat Janet Ossebaard zien in deze nieuwe presentatie, met nooit eerder vertoonde beelden van UFO's en ET Contact... 

Plaats: Zaal van Willem Tell, Kerkenstraat 17 in Silvolde
Tijd: van 20 uur tot 22.30 uur
Kosten: € 15, inclusief een consumptie
Opgave: mail naar dewitteroosnu@gmail.com

 

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint