de Witte Roos - Praktijk voor innerlijke groei en massage
     Programma    de Witte Roos

Heb je interesse in een / meerdere van deze cursussen of lezingen, wil je hierover nog meer informatie of wil je je opgeven, stuur me een mailtje : dewitteroosnu@gmail.com  of via deze site.
 
 Activiteiten voorjaar en zomer 2014 :
 
Wil je meer info ,scroll dan naar de betreffende activiteit.
 

- Vrijdag 9 mei: Meditatief Klankconcert/ Klankhealing door Walter Barkhuysen-Tacke

- Zaterdag 10 mei: 3- in-1-massage door Petra Wissing, Hanny de Bresser en Willy ter Berg
                                in het Yogahuis in Doetinchem.

- Vrijdag 23 mei:   Lezing en Kristalmeditatie: Kristal-lijnen van Liefde
 
Vrijdag 9 mei: Meditatief Klankconcert  ( klankhealing )  

 
Een unieke en ontspannende belevenis


 
Maak je eigen innerlijke reis in de wereld van de klank!

Ontspannen liggend op een matrasje ,gedragen door de prachtige klanken van Tibetaanse klankschalen, gong, didjeridoo, drum en vele andere instrumenten. Dit geeft een diepe ontspanning,harmoniseert en werkt helend voor lichaam en geest.
Tevens kan je, indien je dit wilt ,Reiki ontvangen ,wat eveneens helend werkt.


Op vrijdag 9 mei is het eerstvolgende concert.

 Tijd:van 20.00 uur tot 22.00 uur

Kosten voor de avond,inclusief consumptie en wat lekkers zijn € 20 

Het klankconcert wordt gegeven door Walter Barkhuysen- Tacke, een ware klankmagier


bij “de Witte Roos”,                                                              

Adres: Prins Bernhardstraat 48 te Silvolde

Voor reservering : mail: dewitteroosnu@gmail.com

of bel Willy ter Berg: 0315-323764

 

 
Nieuw: laat u verwennen met de 3-in-1 massage!

 

Hanny de Bresser, Petra Wissing en Willy ter Berg (op de foto van links naar rechts) bieden de 3-in-1 massage aan in het Yogahuis in Doetinchem. Dit  concept houdt in, dat u door hen drieën beurtelings gemasseerd wordt. Petra masseert het hoofd, Willy de nek, schouders, rug, armen en handen en Hanny de voeten. U schrijft zich vooraf in en ontvangt zo een complete massage van een uur, in 3 gedeelten van elk 20 minuten. Deze 3 enthousiaste dames hebben ieder een eigen praktijk en zijn in de diverse massagetechnieken opgeleid. 

Op zaterdag 10 mei zijn zij ’s middags in het sfeervolle Yogahuis aanwezig om deze laagdrempelige massagevorm voor het eerst aan te bieden. U kunt zich nu inschrijven voor de speciale introductieprijs van € 35,- voor een heel uur van heerlijke ontspanning. Je kunt je inschrijven voor 13.15 uur, 14.30 uur of 15.45 uur.

Na afloop kunt u nog even rustig bijkomen met een kopje thee en wat lekkers.

Ook enthousiast geworden? Neem dan contact op met Hanny de Bresser via

info@meander-voetreflex.nl of bel naar 06-30607578 en meldt u aan!

  
lezing met kristalmeditatie: Kristal-lijnen van liefde
op vrijdag 23 mei

Heb je zin in een inspirerende lezing? Een verhaal geheel vanuit toewijding en overgave? Ben je benieuwd naar de connectie tussen graancirkels, Pegasus, 3 Lemurische kristallen, de Nijl, de Bosporus en de Theems?

Kom dan naar de Witte Roos in Silvolde!

datum: Vrijdag 23 mei 2014

Tijd: 20:00 - 22:00

Plaats:  de Witte Roos, Prins Bernhardstraat 48 in Silvolde

Kosten15, inclusief koffie, thee en wat lekkers.

Opgave via de mail: dewitteroosnu@gmail.com  


Petra neemt je mee tijdens de lezing in haar persoonlijk verhaal in een stroom van synchroniciteit en enthousiasme, ter inspiratie voor anderen. Na de lezing volgt een krachtige meditatie om het kristal in jezelf te activeren.
Het doel van de lezing is om mensen te inspireren om in hun eigen stroom te gaan van licht, liefde en kracht om met elkaar het licht op aarde te vergroten. Wat je uitstraalt, straal je ook de wereld in!  


 Over Petra:
Na het beëindigen van haar carriere in het volwassenenonderwijs, waar ze 14 jaar voor de klas heeft gestaan als docent Nederlands aan anderstaligen, startte Petra Veltman in 2007 haar Coach- en trainingspraktijk Bergkroon, vitaliteit voor lichaam en geest. Ze is moeder van 2 kinderen. Haar interesse en diepgang in spiritualiteit gaf haar de mogelijkheid om open te staan voor contact met buitenaardse lichtwezens.


In 2011 na een Graancirkelreis in Engeland met Janet Ossebaard werd ze door deze lichtwezens op haar pad gebracht om energielijnen en plekken op de aarde op te schonen door Lemurische kristallen achter te laten in rivieren, te werken voor het aardegrid.  De plekken waar ze naartoe wordt geleid worden ondersteunt door  Pegasus, het vliegend paard. Petra heeft zich in totale toewijding overgegeven om haar werk te doen.

Inmiddels zijn er  Lemurische kristallen op hun bestemming terecht gekomen in o.a. De Nijl/ Cairo - De Bosporus/ Istanbul en De Theems/Londen. Zij geeft ook lezingen en sessies in het buitenland. Onlangs is ze weer in Egypte geweest.  

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint