de Witte Roos - Praktijk voor innerlijke groei en massage
     Programma    de Witte Roos

Heb je interesse in een / meerdere van deze cursussen of lezingen, wil je hierover nog meer informatie of wil je je opgeven, stuur me een mailtje : dewitteroosnu@gmail.com  of via deze site.
 
 Activiteiten najaar 2014 :
 
Dit hele najaar is er de mogelijkheid een Reiki-cursus te volgen , individueel of met z'n 2-en! Meer info op aanvraag via dewitteroosnu@gmail.com  . Data stem ik af op je mogelijkheden, in 3 dagdelen. Kosten, inclusief certificaat en cursusmap € 150Vrijdag 17 oktober:

Lezing: In de Ontmoeting met Dolfijnen en Walvissen

 door Maggie Tahalele

 
Dolfijnen en walvissen behoren tot de Cetaceanen, onze zielenvrienden uit de oceaan. Het zijn hoog intelligente wezens die afkomstig zijn van een andere sterrenplaneet. Ze zijn te herkennen aan hun horizontale staartvinnen.

 Dolfijnen en walvissen zijn record keepers, hoeders van de geschiedenis van planeet Aarde. Zij beschikken over kosmische telepathische communicatie tussen Aarde en ons Melkwegstelsel en behoren tot een van de oudste energieën van de Aarde. Zij leggen energetische contacten  met mensen om ons te herinneren aan onze relaties en samenwerking uit lang vervlogen tijden.

 Veel mensen voelen zich aangetrokken tot dolfijnen en walvissen uit onbewuste herkenning of  herinneringen. In de huidige tijd hoor ik veel meer ervaringen van mensen die energetische verschijningen hebben van  dolfijnen of een walvis, dit betekent veelal een ‘roep of uitnodiging’ tot samenwerken. Feit is dat men bij dolfijnen en walvissen veelal een kinderlijke blijheid, plezier, onvoorwaardelijke liefde en dankbaarheid kan ervaren die ,binnen in jezelf ontvouwt, blijvend herinnerd wordt . De walvissen brengen je meer in je innerlijke aarding, indalend in je onderlijf -het Thuiskomen in Jezelf.

 

 Een stukje over hoe dit contact plaatsvindt bij Maggie:

“Het is nacht 2e Paasdag. Plots schiet ik overeind door een ondragelijke pijn in mijn gezicht. Door de pijn en in het donker zie ik een oog verschijnen. Het is een walvis oog. Ik stem mij af op deze verschijning en weet direct dat zij bezig zijn met het activeren van mij hoofdchakra’s. Maanden later werd mij door een vriendin een reis aangeboden om met dolfijnen te zwemmen. Ik had uiteraard ‘ja’ geantwoord. In oktober 2007 begon mijn eerste ontmoeting met vrije dolfijnen en pilot whales in het Atlantische Oceaan.

Voor mijn vertrek werd ik door een vriendin naar het Dolfinarium gebracht om vast in de sfeer van de dolfijnen te komen. Bij deze dolfijnen heb ik mijn eerste inwijding ontvangen waardoor innerlijke kanalen in mij zijn geopend en de energetische samenwerking is geactiveerd."


Tijdens deze lezing met prachtige beelden neemt Maggie  je mee ,met momenten van meditatie en ‘stilte’, in haar oceanische inwijdingen in de ontmoetingen met de dolfijnen en walvissen in de Atlantische- en Stille Oceaan. Daarna is er gelegenheid om de ervaringen met elkaar te delen.”
 
Voel je Welkom in deze ontmoeting en samenwerking.!

Datum: Vrijdag 17 oktober van 20.00 uur tot 22.00 uur

Plaats: gebouw van Willem Tell, Kerkenstraat 17, 7064BH in Silvolde

Kosten: € 15 , inclusief koffie/ thee en wat lekkers

Opgeven via de mail: dewitteroosnu@gmail.com of via het formulier op deze site.

En dan, na een geslaagd experiment in het voorjaar met veel enthousiaste reacties, weer een mogelijkheid om je lekker te laten verwennen aan het begin van de herfstvakantie! Er is beperkt plaats, dus op tijd aanmelden is aanbevolen.

 Laat je verwennen met de 3-in-1 massage!

  Hanny de Bresser, Petra Wissing en Willy ter Berg (op de foto van links naar rechts) bieden opnieuw de 3-in-1 massage aan in het Yogahuis in Doetinchem.Na een zeer succesvolle 1e editie in mei van dit jaar volgt er een 2e in oktober. Dit concept houdt in, dat je door hen drieën beurtelings gemasseerd wordt. Petra masseert het hoofd, Willy de nek, schouders en rug en Hanny de voeten.
Je schrijft je vooraf in en ontvangt zo een complete massage van een uur, in 3 gedeelten van elk 20 minuten. Deze 3 enthousiaste dames hebben ieder een eigen praktijk en zijn in de diverse massagetechnieken opgeleid.
 
  Op zaterdag 18 oktober zijn zij ’s middags in het sfeervolle Yogahuis aanwezig om deze laagdrempelige massagevorm aan te bieden. Je kunt je nu inschrijven voor de speciale prijs van € 40,- voor een heel uur van heerlijke ontspanning.

  Na afloop kun je nog even rustig bijkomen met een kopje thee en wat lekkers.
Ook enthousiast geworden?
Neem dan contact op met Hanny de Bresser via info@meander-voetreflex.nl of bel naar 06-30607578 en meld je aan!  Vrijdag 14 november: lezing GRAANCIRKELS 2014 - DE DOORBRAAK 

door Janet Ossebaard


Janet Ossebaard is al een aantal jaren te gast bij de Witte Roos, met haar zeer inspirerende en boeiende verhalen over graancirkels en haar prachtige beelden van de graancirkels. Wij zijn dan ook heel blij dat ze in november weer deze kant op komt!

2014 was een bijzonder en vernieuwend graancirkeljaar. Er waren minder formaties dan in voorgaande jaren en soms waren ze simpel, maar net zo krachtig in energie.Er waren ook hele grote en indrukwekkende. Ook in Nederland waren er weer gras-en graancirkels in overvloed.  En toch was 2014 een doorbraak in het graancirkelgebeuren!
Hier een paar bijzonder mooie voorbeelden:
Het hoe en waarom laat Janet Ossebaard zien in deze nieuwe presentatie, met nooit eerder vertoonde beelden van UFO's en ET Contact... 

Plaats: Zaal van Willem Tell, Kerkenstraat 17 in Silvolde
Tijd: van 20 uur tot 22.30 uur
Kosten: € 15, inclusief een consumptie
Opgave: mail naar dewitteroosnu@gmail.com

 

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint