de Witte Roos

  Praktijk voor massage en innerlijke groei

                           Zondag 24 juni van  10 tot 17.00 uur

        Workshop  Harmonic Chant , meditatie & Qi-Gong,

                                     een weg van bewustzijn en ontwaken.

                     

                              door Marc Scialom

Deze workshop is uniek in Nederland! Dit is een diep doorwerkende  workshop waarin  de kracht en helende trilling van Harmonic  Chanting,oftewel Soundhealing ,  meditatie en energetisch werkende Qi-Gong je diep zullen mogen raken en je bij je oerbron brengen, bij de puurheid die je altijd al was .

Deze bijzondere workshop wordt  gegeven in Nederland door Marc Scialom -docent uit Frankrijk, die al vanaf 1985 Harmonic Chanting, Qi Gong en Mindfulness cursussen geeft in Frankrijk en sinds 1991 ook een NLP – en hypnotherapie praktijk heeft.

Alles is klank. De kracht van scheppende klanken verbindt ons weer met  de vitale vibraties van ons lijf, van moeder aarde , heel de kosmos en met ons diepste wezen, wie we werkelijk Zijn.

Wat kan je be-leven in deze workshop?:

  *  Qi –Gong, samen met klank , vitaliseert het energetische lichaam, maakt de vitale kracht van het “lichtende paard”(energetisch lichaam) wakker. Qi is de universele, allesdoordringende levenskracht –wat je door specifieke oefeningen kan wekken.

 

  *  Ervaar de kracht van klank, laat het hart ontwaken met klank en stilte, daarmee de poort openend naar de subtiele werelden. Oerklank: geboren uit  Stilte, zich ontvouwend in Stilte en weer opgenomen door Stilte. We werken met Klank, stemimprovisatie en de kracht van  het Nu..

  * Helende sessies met boventoonzingen  , Soundhealing

    *  Meditatie: brengt je bij de stilte door te luisteren en je denken te focussen - als getuige van Aanwezigheid. Zo ervaar je hoe energie en bewustzijn elkaar positief wederzijds beïnvloeden.. 

 

 Plaats:  de Witte Roos, Prins Bernhardstraat 48 in Silvolde

 Datum en tijden: Zondag 24 juni van 10 uur tot 17.00 uur 

 Kosten: € 95,00 , inclusief koffie, thee, lekkers en voor de lunch salade en soep, alles biologisch . I.v.m. evt. allergieën is het handig  als je je eigen broodje meeneemt. .

 Opgave: Er is plek voor max. 8 personen, dus wees er op tijd bij!  Voertaal is Engels. Vertaling mogelijk. Opgave via de mail:  dewitteroosnu@gmail.com    .Aanmelding is compleet na betaling van het cursusgeld van tevoren.