de Witte Roos

  Praktijk voor massage en innerlijke groei

    

        Workshop  Harmonic Chant , meditatie & Qi-Gong,

               

                   een weg van bewustzijn en ontwaken.

Deze workshop is uniek in Nederland! Dit is een diep doorwerkende  workshop waarin  de kracht en helende trilling van Harmonic  Chanting,oftewel Soundhealing ,  meditatie en energetisch werkende Qi-Gong je diep zullen mogen raken en je bij je oerbron brengen, bij de puurheid die je altijd al was .

Deze bijzondere workshop wordt  gegeven in Nederland door Marc Scialom -docent uit Frankrijk, die al vanaf 1985 Harmonic Chanting, Qi Gong en Mindfulness cursussen geeft in Frankrijk en sinds 1991 ook een NLP – en hypnotherapie praktijk heeft.

Alles is klank. De kracht van scheppende klanken verbindt ons weer met  de vitale vibraties van ons lijf, van moeder aarde , heel de kosmos en met ons diepste wezen, wie we werkelijk Zijn.

Wat kan je be-leven in deze workshop?:

  *  Qi –Gong, samen met klank , vitaliseert het energetische lichaam, maakt de vitale kracht van het “lichtende paard”(energetisch lichaam) wakker. Qi is de universele, allesdoordringende levenskracht –wat je door specifieke oefeningen kan wekken.

 

  *  Ervaar de kracht van klank, laat het hart ontwaken met klank en stilte, daarmee de poort openend naar de subtiele werelden. Oerklank: geboren uit  Stilte, zich ontvouwend in Stilte en weer opgenomen door Stilte. We werken met Klank, stemimprovisatie en de kracht van  het Nu..

  * Helende sessies met boventoonzingen  , Soundhealing

    *  Meditatie: brengt je bij de stilte door te luisteren en je denken te focussen - als getuige van Aanwezigheid. Zo ervaar je hoe energie en bewustzijn elkaar positief wederzijds beïnvloeden.. 

 

 Plaats:  de Witte Roos, Prins Bernhardstraat 48 in Silvolde

 Datum en tijden: Zondag 24 juni van 10 uur tot 17.00 uur 

 Kosten: € 95,00 , inclusief koffie, thee, lekkers en voor de lunch salade en soep, alles biologisch . I.v.m. evt. allergieën is het handig  als je je eigen broodje meeneemt. .

 Opgave: Er is plek voor max. 8 personen, dus wees er op tijd bij!  Voertaal is Engels. Vertaling mogelijk. Opgave via de mail:  dewitteroosnu@gmail.com    .Aanmelding is compleet na betaling van het cursusgeld van tevoren.