de Witte Roos

  Praktijk voor massage en innerlijke groei

     Workshop: Harmonie in je huis met                                   edelstenen

Creëer een harmonische leefomgeving met behulp van

(half-)edelstenen en mineralen

 

  -Hoe kun je je woonomgeving optimaliseren met behulp van edelstenen:

 hoe reinig ik mijn huis van belastende energieen

 bescherm ik het tegen negatieve invloeden zoals bijv. straling

 en hoe vitaliseer ik de omgeving zodat ik goed tot rust en mezelf kan komen , stress kan loslaten en me weer kan opladen?

 

Kristallen hebben een harmonische frequentie en een krachtige bio-energetische mantel ofwel auraveld. Al wat zich in dit veld begeeft wordt geharmoniseerd en geoptimaliseerd.

Gebruikmakend van de vorm van het kristal evenals de specifieke werking van de betreffende steen kunnen we onze leefomgeving beïnvloeden op een wijze die ons en onze naasten/cliënten dient.

Tijdens deze workshop behandelen we alle verschillende woonvertrekken en de daarvoor geschikte (half-)edelstenen en hun werkingsgebied.

Over Mariama Suwadou ( voorheen Jolanda Klaassen) : Ik ben heel blij dat Mariama weer een workshop komt geven bij de Witte Roos ! De vorige keer gebeurden er zoveel mooie dingen bij mensen en mijn ervaring bij andere workshops van Mariama is dat ze, samen met de groep, een dermate helend groepsveld neerzet dat daar in alle veiligheid ook veel kan gebeuren bij de deelnemers.

Mariama heeft ruim 35 jaar aan ervaring, profiteer nu van haar kennis! Mariama/ Jolanda Klaassen werkt al meer dan 12 jaar als Crystal Master, Energetisch & Natuurgeneeskundig Therapeut, Empowerment Trainer en Life Development Coach. Ze is een ware autoriteit op het gebied van Crystal Healing. Kom en laat je inspireren door de enorme hoeveelheid kennis en passie die ze op haar deelnemers overdraagt. Meer info over Mariama? Kijk dan op  http://www.projectsoflight.nl       

Praktisch: Plaats- De workshop wordt gegeven bij de Witte Roos, Prins Bernhardstraat 48 in Silvolde

              Tijd: -   Op zondag  4 februari van 14.00 uur tot 17.30  uur

              Kosten: € 40, inclusief koffie/thee en wat lekkers.

                  De edelstenen die we behandelen zijn ook te koop bij Mariama.

                Opgave: mail naar dewitteroosnu@gmail.com