de Witte Roos

  Praktijk voor massage en innerlijke groei

Consult Akasha Kronieken- zaterdag 17 augustus

Helena Struik


Nog 1 plek over!


De Akasha Kronieken ook wel the Book of Life genoemd, bevat informatie over het verleden, heden en toekomst van iedereen. Alle handelingen, gedachten, intenties en emoties van je huidige leven en van je andere levens zijn hierin opgeslagen. Het is de registratie van de reis van jouw ziel. Tevens geeft het de mogelijkheden van jouw toekomst weer. Kortom, het is een enorme bibliotheek met gegevens van ieder mens, dus ook van jou.

Een consult bestaat uit het openen van je opgeslagen gegevens, die door hogere spirituele niet aardse begeleiders vrij worden gegeven, ook wel de Akashic Records Holders genoemd. Zij weten als geen ander de informatie die jij nodig hebt, door te geven.

Mijn specialiteit ligt vooral in het uitbeelden van jouw energie op dat moment en hoe jouw energie zich verhoudt tot een ander. Als het nodig is, komt de essentie van een persoon die voor jou belangrijk is in welke vorm dan ook naar voren. Veel inzicht komt juist op de 1 op 1 situaties welke dit ook mogen zijn. Daarnaast gebeuren er ook healingen (als je dit wilt) op energievelden die bij jou vastzitten. Vooral healingen die je eigen zachte kracht weer volledig terugbrengen.

De hoeveelheid informatie die jij krijgt, is afhankelijk van jouw openheid en toegankelijkheid. Inzichten en het belichten van verschillende invalshoeken van jouw situatie komen tijdens het consult aan bod.

Hoe de informatie door komt, verschilt per persoon. Ik doe niet aan toekomstvoorspellingen. Wel krijg je tijdens het consult inzicht in je huidige situatie om zo betere keuzes te kunnen maken.
Ik raad je aan om na het consult lekker de tijd voor jezelf te nemen. Het consult werkt namelijk op een dieper niveau nog verder bij je door.


Praktische Info: Een consult duurt ongeveer een uur. Kosten voor een los consult/sessie zijn € 75, kom je de avond er voor naar de mini-workshop/lezing dan kost de sessie € 60. Dan is het samen dus ook €75. Aanmelden zo snel mogelijk via de mail: [email protected]