de Witte Roos

  Praktijk voor massage en innerlijke groeiMassage-mogelijkheden:

Massage brengt alles weer in stroming in je lijf en in je leven! Dit kan op verschillende manieren en via verschillende vormen van massage. Ik heb vele opleidingen in massage en Reiki gevolgd, zodat ik ieder datgene kan bieden wat op dat moment nodig is:

- Stoelmassage

- Reiki

- Voetreflexmassage

- Algehele ontspanningsmassage

- Deelmassage van hoofd,nek en schouders of nek,schouders,rug.

- Klankschaalmassage

- Borstpakkingen, waarbij ook deels massage, zie de pagina over borstpakkingen voor meer info.

- Aromatouch-massage, een helende massage met 8 therapeutische olien!

- Symphony of the Cells- een therapeutische behandeling, zie volgende pagina.

Heb je vragen of wil je meer informatie over een bepaalde vorm van massage, mail dan naar [email protected] 

Stoelmassage: € 25 per keer. Er staat 20 min. voor , maar ik neem graag de tijd - meestal pak ik wel wat extra dingen erbij-dus in de praktijk is het 30 minuten massage! Het fijne van deze stoelmassage is dat je het makkelijk kunt inpassen in je dagelijkse schema, je hoeft niet uit de kleren en je energie gaat heerlijk stromen, afvalstoffen worden versneld afgevoerd waardoor griep en op de loer liggende virussen geen kans krijgen.

Als het bevalt en je wilt het vaker , als een soort “onderhoudsbeurt” van je lijf, dan kan je een 5–massagekaart aanschaffen voor € 100 of een 10-massagekaart voor € 190, omgerekend heb je dan een superlekkere energieboost-massage voor €19,00 per keer! Deze zijn onbeperkt geldig.

Reiki: universele levensenergie- werkt op fysiek, energetisch, psychisch en geestelijk vlak :

€ 40 per behandeling van een uur, inclusief een gesprek vooraf en kopje thee. 

Voetreflexmassage: Een ontspannende en helende massage van je voeten - alle reflexzones worden gemasseerd : € 50 per behandeling van 75 minuten.

Totale ontspanningsmassage: Een behandeling van 90 minuten, waarbij ik diverse massagetechnieken combineer, zoals klassieke massage, Shiatsu, Reiki, voetreflexmassage en polariteitsmassage. Ook kan ik de kosmische healing waar nodig inzetten.

Hierbij gebruik ik een natuurlijke massageolie met etherische olie, aangepast aan de persoon en gesteldheid. Tevens een gesprek en kopje thee. In de winter ook een lekker warm bruisend voetenbad erbij!

Voor een behandeling van 90 min. vraag ik € 65 totaal, inclusief voetenbad en thee.

Wil je vaker dan kan je ook een strippenkaart aanschaffen voor 5 behandelingen, dan kost het € 300 totaal, dus € 60 per behandeling. Deze is onbeperkt geldig.


Klankmassage: Massage d.m.v. klankschalen. De trillingen van klankschalen werken harmoniserend op de chakra's en het hele lichaam. Tevens worden hoofd en voeten met een weldadige olie gemasseerd. Zeer ontspannend en vitaliserend!

Een klankmassage van een uur kost € 45


Aromatouch-massage: Een heerlijke opwekkende en ontspannende massage met kwalitatief zeer goede olien van DoTerra. Werkt zeer goed bij stress, ontstekingen, om te aarden en harmoniseren , het zenuwstelsel in balans te brengen en het lymfestelsel te stimuleren, zodat de afvalstoffen beter afgevoerd worden. Hierdoor wordt je immuunsysteem ook versterkt!

Met 8 verschillende essentiele olien: Balance, lavendel, tea tree, on guard (beschermende samenstelling) aromatouch, deep blue, sinaasappel en pepermunt. Een massage van een uur op zones van de rug en de voeten kost € 50. 


Deelmassage van hoofd, nek en schouders of nek, schouders, rug van 30 minuten kost € 30, inclusief kort gesprek vooraf.