de Witte Roos

  Praktijk voor massage en innerlijke groei

             

                MAANDELIJKSE ET-HEALING EXPERIENCE 


Heb jij interesse in contact met buitenaardsen en je wilt graag het contact verdiepen ?
Bijvoorbeeld wie zij zijn?
En hoe het kan dat zij mensen kunnen helpen met healen?
En hoe het is om zelf contact te ervaren, de buitenaardsen bijvoorbeeld van heel dicht bij te kunnen voelen of misschien wel zien?

De ET-Healing Experience avonden zijn voor ons feestje waarin we iedere maand met een redelijk vaste groep van 20-25 mensen prachtige energetische activaties beleven.

Juist omdat deze groep een vaste kern heeft kunnen we met elkaar en onze interdimensionale vrienden in heel korte tijd krachtige energievelden opbouwen waarin prachtige ontmoetingen, krachtige healingen en activaties kunnen plaatsvinden.
Nieuwe deelnemers kunnen moeiteloos meeliften op de energie die door de groep wordt opgebouwd.


WAT DOEN WE TIJDENS DEZE ET-HEALING EXPERIENCE


We starten altijd met een intense oefening , waarbij extra aandacht wordt besteed aan het verbinden van  lichaam, ziel en geest. Dit is belangrijk omdat er met hoge frequenties wordt gewerkt en het juist de bedoeling is dat deze helende energieen door kunnen werken tot in het fysieke. En niet dat we gaan zweven of er uit flippen.
Net als bij de dagworkshops die we doen komt er soms vooraf informatie bij ons door over het thema van die avond of periode en soms weten we dit pas op het moment zelf.

Tijdens dit eerste deel zijn de ExtraTerrestrials al begonnen met het uitzenden van hun krachtige energie, voor de meeste mensen nu al merkbaar.
En ongemerkt betreden we zo al andere dimensies ... feitelijk is dit de voorbereiding.
Dit deel wordt vervolgd met een zinderende Stargate Meditatie, een heerlijke verkenning van je multidimensionale zelf, gecombineerd met groepshealing en activaties.

Een Stargate Meditatie is een reis naar hogere dimensies waar je al van nature verbinding mee hebt, maar je je meestal niet bewust van bent.
Tijdens deze vorm van meditatie kom je daar moeiteloos en is het maken van contact met liefdevolle wezens en buitenaardsen ineens heel makkelijk geworden. Ook contact met engelen en andere hoogontwikkelde Lichtwezens ontstaat dan op een natuurlijke manier.
Daarnaast is het heerlijk om de energie te ervaren en te voelen die door de ET's wordt uitgestraald.

Besef dat er op deze workshops met hoge frequenties wordt gewerkt, hetgeen betekent dat er tijdens deze avonden healingsprocessen kunnen plaatsvinden of kunnen worden opgestart.
Tijdens deze Stargate Meditatie wordt er ook een 'groepshealing' gedaan waarin je middels je intentie gericht aandacht vragen voor een stuk in jezelf dat healing behoeft.
De buitenaardse teams ondersteunen het persoonlijke healingproces met frequenties en inzichten.

Ook is er tussendoor de mogelijkheid voor Q&A-sessie waarin iedereen (persoonlijke) vragen mag stellen en waar we onze buitenaardse gidsen zullen uitnodigen meer inzicht op te geven.


De ET's hebben altijd mooie boodschappen voor de groep.
Zoals altijd ... niets is bij ons (en onze vrienden) in beton gegoten ... we go with the flow.


PRAKTISCHE ZAKEN

Het programma start om 19.30 uur en rond 22.00 uur ronden we samen af.
Er zijn maximaal 25 plaatsen en de entree is 17,50 euro, incl. koffie en thee.


De avond wordt verzorgd door Manon en Willy (Healing Centre Beyond Medicine) en je kunt je vooraf aanmelden via Contact [email protected]?Subject=Aanmelding%20ET-Contact Experience (SILVOLDE).

Heb je interesse ?
Kom ook!

Data tweede helft 2019: Vrijdag  20 september, 25 oktober, 22 november en 20 december.