de Witte Roos

  Praktijk voor massage en innerlijke groei

 

reis Rennes- le- Chateau 2021: 


Maria Magdalena- week: activeer je Goddelijk vrouwelijke


9 mei t/m 15 mei 2021 


                                             Max. 10 vrouwen, dus wees er op tijd bij!


Ga je ook mee naar het magische Katharengebied in Zuid-Frankrijk, waar ook Maria Magdalena heeft geleefd?Wij, Manon van den Boorn en Willy ter Berg, healers en therapeuten, nodigen je uit om deze bijzondere, diepgaande en helende reis voor vrouwen mee te maken. We verblijven in het prachtige spirituele centrum les Labadous, waar de nachtegalen je verwelkomen en een zeer hoge liefdevolle energie is.

Les Labadous is gelegen aan de voet van het mysterieuze Rennes le Chateau. Het is alsof de tijd hier heeft stil gestaan. Het is een enorme krachtige liefdevolle plek waar zich veel heeft afgespeeld en dat ook in het NU voelbaar is. Als je op deze plek bent is het alsof je een andere realiteit binnengaat. De realiteit van de 5e dimensie. De plek waar de aanwezigheid van vele Grootse velden tastbaar en zichtbaar is waaronder het indrukwekkende veld van Maria Magdalena en Yeshua. 


De Plek om je Goddelijke Vrouwelijke Zelf nog meer te activeren zodat jij het nog meer kunt belichamen in je aardse leven in het NU.

De Plek om oude wonden te helen die je nog weerhouden om in je Goddelijk Vrouwelijke te gaan staan.


Deze reis zullen we maken met een groep gelijkgestemde vrouwen. We zullen elkaar vanuit respect en liefde dragen en inspireren. 


Zondag 9 mei tot en met zaterdag 15 mei (deels) bieden we je een zeer gevarieerd programma aan ter ondersteuning van het activeren van jouw Goddelijk Vrouwelijke. Uiteraard zullen we ook ter plekke in het NU verder afstemmen wat nog meer nodig is en waar behoefte aan is.


Aankomst zondagmiddag 9 mei na de lunch , ieder kan zich dan rustig installeren. Voor het diner komen we bij elkaar, kennismaking, meditatie. Dan gezamenlijk diner en ’s avonds een eerste samenkomst.

Van maandag 10 mei t/m vrijdag 14 mei is er een zeer gevarieerd programma rond het activeren van je Goddelijk Vrouwelijke met beweging, massage, creatieve activiteiten, meditaties en activatie in de grotten van Maria Magdalena, de rite of the womb, bezoek aan Rennes -le- Chateau en andere krachtplekken. Er is ook genoeg ruimte om te ontspannen en zelf krachtplekken te bezoeken. En verder kan ieder uiteraard op haar eigen wijze genieten van dit bijzondere gebied. Meer info op aanvraag. Mail [email protected] of [email protected]  

Zaterdag 30 mei: Gezamenlijk ontbijt en afscheidsceremonie

Kosten varieren: Afhankelijk van de accommodatie:


Tot 25 januari 2021 kan je boeken met vroegboekkorting! 


Studio voor 2 ( 1 beschikbaar)

Kamer voor 2 personen ( 4 beschikbaar)


Excursies hopen we zoveel mogelijk met eigen auto’s te doen , zodat de kosten daar van laag zijn. Ook is er de mogelijkheid om voor wie dat wil een excursie met een busje te regelen. Je kan vliegen naar Carcassonne of Toulouse. Er is ook een mogelijkheid om vanaf het vliegveld een busje in te huren, dan heb je alleen ter plekke geen auto beschikbaar.