de Witte Roos

  Praktijk voor massage en innerlijke groeiWorkshop Natuurlijke huidverzorging:

zaterdag 12 november van 13.00 uur tot 15.30 uur


Wil jij ook je huid op een natuurlijke manier verzorgen en beschermen? Zonder plastics, parabenen, hormonen en andere troep? En je huid leren kennen, tips krijgen hoe te verzorgen, en sowieso een heerlijke ontspannen verwenmiddag voor jezelf ervaren?

Wees dan van harte welkom op zaterdagmiddag 12 november bij de Witte Roos. In een kleine setting van max. 8 deelnemers is er alle aandacht voor jou. Pauline Daniels, schoonheidsspecialiste die werkt met Doterra producten, komt dan een heerlijk verzorgende en ontspannende workshop geven met de huidproducten van Doterra.

Ze kijkt naar je huidtype, geeft adviezen en je gaat echt aan de slag met reinigen, een heerlijk masker en de verzorgende cremes. Tijdens het masker wordt er een ontspannende meditatie gegeven, zodat niet alleen je huid verzorgd wordt en ontspant, maar ook je geest tot rust komt. 

Ook gaan we zelf een lipbalsem maken, fijn voor de komende winter, die je dan mee naar huis kunt nemen.


Plaats: de Witte Roos, Prins Bernhardstraat 48 in Silvolde

Kosten: € 35, inclusief gebruik maken van de producten, lipbalsem en thee en lekkers.

Aanmelden: Via de mail [email protected] Wees er snel bij , er zijn nu nog 2 plekken!


Over: Pauline Daniels

Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik mij verder verdiept in diverse alternatieve geneeswijzen. Ik heb de opleiding Nei coach, Omega Health coach, Systemische opstellingen afgerond, die ik, samen met verschillende healing en massagetrainingen, gebruik tijdens mijn behandelingen.

Enkele jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met de mooie natuurlijke essentiële oliën van doTERRA. Deze mooie oliën ben ik eerst voor mijzelf gaan gebruiken. Ik ben super enthousiast geworden en het is mijn passie deze oliën met anderen te delen en zo de 'olievlek' te vergroten. Dat doe ik door ze te gebruiken in alle behandelingen in mijn salon en door het geven van verschillende workshops.             Pauline Daniels                           Verwen jezelf!

 Een prachtig programma                         superheerlijk masker